OVER ONS

Bestuur

Het bestuur bestaat uit zes enthousiaste leden. Het bestuur bestaat uit:

Wiebe van Bockel – Voorzitter 
Anita van der Zijden – Penningmeester
Nicole Pothof – Secretaris
Loek Niemans – Algemeen lid
Linda Huijgen – Algemeen lid
Adri-Janne Vaartjes – Algemeen lid

Over Oranje Comité Alblasserdam

Het Oranjecomité Alblasserdam is heropgericht in 2004 op initiatief van de Gemeente Alblasserdam. Onder leiding van de toenmalige Burgemeester maakte het Comité een herstart met het organiseren en coördineren van alle evenementen in Alblasserdam op destijds nog 30 april. Ook werd de organisatie van de traditionele lampionnenoptocht binnen het comité gebracht. Sinds de oprichting hebben vrijwilligers het stokje overgenomen en worden al jaren een heel divers programma gebracht op Koningsdag in Alblasserdam.

Missie en visie

De doelstelling van het OCA is het zorgen dat er op 27 april activiteiten worden georganiseerd voor en door alle burgers van Alblasserdam. Dit geldt voor iedereen: kinderen, jeugd en volwassenen.

We willen graag alle inwoners van Alblasserdam een leuke dag bezorgen. Een dag waarop tradities in ere worden gehouden. Maar ook een dag waar elk jaar gestreefd wordt naar innovatie. We willen dit graag samen doen met de bevolking. We willen dit doen door mensen te betrekken het programma en dit op een transparante manier te communiceren.