Contactgegevens

Website: koningsdagalblasserdam.nl
Email: sponsoren@koningsdagalblasserdam.nl

Volg ons op social media!

Twitter: @oranjecomite.alblasserdam
Instagram: @koningsdagalblasserdam

Over Oranje Comité Alblasserdam

Het Oranje Comité Alblasserdam is heropgericht in 2004 op initiatief van de Gemeente Alblasserdam. Onder leiding van de toenmalige Burgemeester maakte het Comité een herstart met het organiseren en coördineren van alle evenementen in Alblasserdam op 30 april.
Ook werd de organisatie van de traditionele lampionnenoptocht binnen het comité gebracht. Sinds de oprichting hebben vrijwilligers het stokje overgenomen en worden al jaren een heel divers programma gebracht op Koninginnedag in Alblasserdam.

Missie en visie

De doelstelling van het OCA is het zorgen dat er op 27 april activiteiten worden georganiseerd voor en door alle burgers van Alblasserdam. Dit geldt voor iedereen: kinderen, jeugd en volwassenen.

We willen graag de hele bevolking van Alblasserdam een leuke dag bezorgen. Een dag waarop tradities in ere worden gehouden. Maar ook een dag waar elk jaar gestreefd wordt naar innovatie. We willen dit graag samen doen met de bevolking. We willen dit doen door mensen te betrekken het programma en dit op een transparante manier te communiceren.

Bestuur

Het bestuur bestaat uit 6 leden uit alle geledingen van de Alblasserdamse bevolking en heeft als eigenschappen enthousiasme, creativiteit en planmatig werken. Het bestuur bestaat uit:

  • Wiebe van Bockel – Voorzitter
  • Marcel Vogel – Penningmeester
  • Cler Sels – Secretaris
  • Linda Huijgen – Algemeen lid
  • Adri-Janne Vaartjes – Algemeen lid
  • Anita van der Zijden – Algemeen lid

 (Op de foto vlnr: Wiebe van Bockel, Linda Huijgen, Marcel Vogel, Adri-Janne Vaartjes, Cler Sels)